Classic Line

Classic Line

VOOR WIE HOUDT VAN EEN TIJDLOZE STIJL...

die telkens geperfectioneerd werd, waarin steeds betere elementen werden ontwikkeld, die kiest best voor de Classic Line van De Vuyst.

Zachte kleuren en goedgekozen, uitgewerkte details vormen een harmonieus geheel dat de waarde van elk huis verhoogt. Want hieraan herkent u de stijlvolle expertise van De Vuyst: warm, knus, huiselijk met de nadruk op een familiebeleving, uw interieur straalt klasse uit met een eigentijdse interpretatie van een klassieke look.

Want ook een klassieke invulling kent updates. Vernieuwingen en nieuwe invloeden vanuit andere stijlen. Maar steeds met respect voor het – rijke – verleden en beproefde stilistische concepten die de nadruk leggen op een symmetrisch geheel.

De Vuyst Fire Classic Tijdloze Stijl
ODE AAN KLASSIEK

Wat brengt meer ode aan een Classic Line dan de integratie van een haard? Elke kamer in uw interieur – van woon- tot slaapkamer – wint met een ingebouwde gas- of houthaard. Een schouwmantel is de kers op de taart van elk klassiek interieur en vormt een echte eyecatcher in elke ruimte. Het menselijke oog wordt automatisch aangetrokken door zo’n statement in een kamer. In de Classic Line kan dit uw haard zijn. Een element dat gezelligheid in familieverband benadrukt. Want dat ook in vroeger tijden vuur mensen rond elkaar bracht, dat beleeft u in prachtig uitgewerkt Classic Line-interieur van De Vuyst ook.

De Vuyst regel:

Vergeet een oubollige stijl bij de Classic Line van De Vuyst. Integendeel, deze lijn bruist van leven door de vele geïntegreerde details die ervoor zorgen dat u telkens nieuwe elementen zal ontdekken. Om dit te realiseren gaat u best langs bij De Vuyst, want alleen echte interieurexperten zorgen voor een uiterst geslaagde nieuwe interpretatie van de klassieke look.

Green deal

Meer doen voor het milieu?
Doe mee aan de Green Deal!

De Vuyst Green Deal Folder