Houthaarden

HOUT EN VUUR VINDEN
ELKAAR…

in een houthaard. Het gevoel van directe warmte en het feeërieke vlammenspel vullen de hele woonkamer in een gloed die zijn gelijke niet kent. Een sfeer die wordt aangevuld met houtaccenten waarin iedereen zich direct welkom voelt en waarin het altijd goed thuiskomen is.

De Vuyst Houthaarden Intro
  • Direct aangename warmte
  • Ruimtevullend
  • Hoger rendement met minder hout

Laat je inspireren

Green deal

VERANTWOORD HOUT STOKEN
IN VLAANDEREN, NU ÉN IN DE
TOEKOMST.

De Green Deal is een verbintenis van de houthaardensector met de overheid, milieu- en andere organisaties waarbij we samen streven naar een zo ecologisch mogelijke toekomst met respect voor de traditie van verwarmen met hout. Dit doen we door voortdurend te investeren in nieuwe technieken die enerzijds het rendement verhogen en anderzijds de uitstoot van fijnstof voortdurend verminderen door middel van een verbranding op hoge temperaturen. We hanteren hier de strengste criteria voor uitstootmetingen en gebruiken daarom alleen de Duitse DIN-norm.

De Vuyst Green Deal Folder

Onze expertise voortdurend bijwerken, nieuwe technologieën verder ontwikkelen en blijven onderzoeken zijn enkele van de pijlers van de Green Deal, onze klanten proactief informeren om hun houthaard zo te gebruiken dat al deze innovaties ook effectief worden toegepast is voor ons even belangrijk.

Wat de Green Deal exact voor u kan betekenen en heel wat praktische tips over hoe u het beste haalt uit uw houthaard terwijl u het milieu een handje helpt, vindt u in bijgevoegde folder of op https://www.lne.be/green-deal-huishoudelijke-houtverwarming.

Quote Bg

“Sinds we onze nieuwe haard lieten installeren, zitten we vaker gezellig samen met het hele gezin. Bedankt, De Vuyst”.

PETER & NATHALIE CLEMENTS

2 mei 2019

ONZE PARTNERS
Jide Logo
Kalfire Logo
Faber Logo
Dru Logo
Logo Spartherm
Logo Element4 White
Logo Barbas Belfine

BEKIJK OOK

offerte

Interesse in onze haardvuren of interieur oplossingen?
Vraag een gratis offerte en we antwoorden u snel!

Devuyst Batibouw Bbq