Interior

Elk interieur vertelt het verhaal van wie erin woont. Reken daarom op de experten van De Vuyst om uw persoonlijkheid en behoeften om te zetten naar een ontwerp op maat. Daarna volgen zij ook de uitwerking voor u op zodat uw interieur straks helemaal bij uw verhaal aansluit.

MATERIALEN / DECORATIE / MEUBELEN

  • Dressing
  • Maatkasten
  • Multimedia
  • VUUR
Devuyst Interior

ONZE AANPAK

De Vuyst Fire Aanpak Timeline
De Vuyst Fire Aanpak Analyse Icon

ANALYSE

In deze fase onderzoeken we uw vraag en noden. We luisteren vooral en staan u bij met onze expertise om alles in kaart te brengen.

De Vuyst Fire Aanpak Design 3d Icon

DESIGN 3D

De analyse gaan we nu vertalen naar een maatwerkoplossing. Hier is het vooral de bedoeling om samen met u een ontwerp uit te tekenen.

De Vuyst Fire Aanpak Bespreking Icon

BESPREKING

Communicatie staat bij De Vuyst centraal. Het ontwerp wordt dus uitgebreid met u besproken zodat we hieruit de detailtekening kunnen maken.

De Vuyst Interieur Aanpak Uitvoering Icon

UITVOERING

Onze experten voeren de plannen tot op de millimeter nauwkeurig uit zodat u snel kan genieten van uw nieuwe interieur!

Laat je inspireren

ONZE PROJECTEN

MATERIALEN

De Vuyst Houthaarden Interieur Hpl
HPL (High Pressure Laminate)

High Pressure Laminate – ook wel ‘hoge druk laminaat’ – is opgebouwd uit meerdere onder zeer hoge druk samengeperste lagen waardoor een harde en vormvaste plaat ontstaat.

Deze lagen kunnen bestaan uit een houtvezel of papierkern en twee toplagen. Door deze techniek kunnen zonlicht en vocht niet doordringen in de plaat en kan u jarenlang zorgeloos genieten.

FINEER

Bij fineer gebruikt men – meestal van heel dure houtsoorten – heel dunne laagjes die op een andere ondergrond worden bevestigd. De betere kwaliteiten zorgen ervoor dat er quasi geen zichtbaar verschil is tussen een massief houten massa en een fineer. Ook qua duurzaamheid is dit vaak de beste keuze die uw portemonnee spaart.

De Vuyst Houthaarden Interieur Fineer
De Vuyst Houthaarden Interieur Metaal
METAAL

Misschien het meest gekende materiaal op aarde vaak gebruikt voor de opbouw van een onverwoestbare structuur. Toch vindt metaal ook al jaren zijn toepassing bij de afwerking. Er bestaan heel wat soorten metaal om precies die sfeer te benadrukken die u wil.

NATUURSTEEN

We grijpen steeds meer terug naar het origineel omwille van het pure en ongekunstelde. Natuursteen is hier zeker een mooi voorbeeld van en wordt zeer vaak in keuken- en andere bladen gebruikt omwille van het duurzame en tijdloze karakter.

De Vuyst Houthaarden Interieur Natuursteen

fire

Interesse in een nieuwe haard? Laat u inspireren door ons aanbod en vraag een offerte op.

Quote Bg

“Ik begrijp nu goed wat De Vuyst bedoelde met een gepersonaliseerd interieur. Elke avond is het zalig thuiskomen in mijn eigen cocon.”

JAN DEDONCKER

18 september 2019

ONZE PARTNERS
Jide Logo
Kalfire Logo
Faber Logo
Dru Logo
Logo Spartherm
Logo Element4 White
Logo Barbas Belfine

offerte

Interesse in onze haardvuren of interieur oplossingen?
Vraag een gratis offerte en we antwoorden u snel!