De Vuyst Interior Concepts Header 1

Interior
concepts

Thuiskomen in een interieur dat helemaal inspeelt op uw persoonlijkheid. Daar streven we naar bij De Vuyst Interior Concepts. De Vuyst Fire And Interior Sinds 1949 BEKIJK ONS AANBOD
De Vuyst Interior Concepts Header 2 Interior
concepts
Multimedia zag er nog nooit zo goed uit
en klinkt het meest betoverend in een gepersonaliseerd interieur van De Vuyst.
De Vuyst Fire And Interior Sinds 1949 BEKIJK ONS AANBOD
De Vuyst Interior Concepts Header 3 Interior
concepts
Een dressing is zoveel meer dan een goed uitgewerkte berging. Het is uw dagelijkse moment van geluk! De Vuyst Fire And Interior Sinds 1949 BEKIJK ONS AANBOD
De Vuyst Interior Concepts Header 5 Interior
concepts
De Vuyst levert maatwerk van het hoogste niveau, zowel in ons nieuwe atelier als bij u thuis. De Vuyst Fire And Interior Sinds 1949 BEKIJK ONS AANBOD

Om u te inspireren stelt De Vuyst u 4 thema’s voor die u hier kunt ontdekken.

We werken samen met...
Jide Logo
Kalfire Logo
Faber Logo
Dru Logo
Logo Spartherm
Logo Element4 White
Logo Barbas Belfine
Aanpak
De Vuyst Fire Aanpak Timeline
De Vuyst Fire Aanpak Analyse Icon

ANALYSE

In deze fase onderzoeken we uw vraag en noden. We luisteren vooral en staan u bij met onze expertise om alles in kaart te brengen.

De Vuyst Fire Aanpak Design 3d Icon

DESIGN 3D

De analyse gaan we nu vertalen naar een maatwerkoplossing. Hier is het vooral de bedoeling om samen met u een ontwerp uit te tekenen.

De Vuyst Fire Aanpak Bespreking Icon

BESPREKING

Communicatie staat bij De Vuyst centraal. Het ontwerp wordt dus uitgebreid met u besproken zodat we hieruit de detailtekening kunnen maken.

De Vuyst Interieur Aanpak Uitvoering Icon

UITVOERING

Onze experten voeren de plannen tot op de millimeter nauwkeurig uit zodat u snel kan genieten van uw nieuwe interieur!

Materialen
De Vuyst Houthaarden Interieur Hpl
HPL (High Pressure Laminate)

High Pressure Laminate – ook wel ‘hoge druk laminaat’ – is opgebouwd uit meerdere onder zeer hoge druk samengeperste lagen waardoor een harde en vormvaste plaat ontstaat.

Deze lagen kunnen bestaan uit een houtvezel of papierkern en twee toplagen. Door deze techniek kunnen zonlicht en vocht niet doordringen in de plaat en kan u jarenlang zorgeloos genieten.

FINEER

Bij fineer gebruikt men – meestal van heel dure houtsoorten – heel dunne laagjes die op een andere ondergrond worden bevestigd. De betere kwaliteiten zorgen ervoor dat er geen quasi geen zichtbaar verschil is tussen een massief houten massa en een fineer. Ook qua duurzaamheid is dit vaak de beste keuze die uw portemonnee spaart.

De Vuyst Houthaarden Interieur Fineer
De Vuyst Houthaarden Interieur Metaal
METAAL

Misschien het meest gekende materiaal op aarde vaak gebruikt voor de opbouw van een onverwoestbare structuur. Toch vindt metaal ook al jaren zijn toepassing bij de afwerking. Er bestaan heel wat soorten metaal om precies die sfeer te benadrukken die u wil.

NATUURSTEEN

We grijpen steeds meer terug naar het origineel omwille van het pure en ongekunstelde. Natuursteen is hier zeker een mooi voorbeeld van en wordt zeer vaak in keuken- en andere bladen gebruikt omwille van het duurzame en tijdloze karakter.

De Vuyst Houthaarden Interieur Natuursteen

fire

Interesse in een nieuwe haard? Laat u inspireren door ons aanbod en vraag een offerte op.

Quote Bg

“Ik begrijp nu goed wat De Vuyst bedoelde met een gepersonaliseerd interieur. Elke avond is het zalig thuiskomen in mijn eigen cocon.”

JAN DEDONCKER

18 september 2019