Pure Line

Pure Line

‘LESS IS MORE’...

lijkt wel het persoonlijke motto van de Pure Line van De Vuyst. Tot in de zuiverste essentie uitgepuurde lijnen zorgen voor de benadering van perfectie.

Het ontwerp van elk Pure Line-interieur getuigt van de expertise die u bij De Vuyst vindt. Elke lijn vertelt immers een uniek verhaal en draagt zo bij tot een eeuwig boeiend geheel. Een interieur dat uitblinkt in eenvoud en complexiteit tegelijk. Rustgevend ook doordat afleidende details zijn weggelaten en u kan genieten van ideale vlakverdelingen.

Wanneer alle aandacht naar elke lijn gaat – en niet naar versieringen – dan moeten de afwerking van een uitzonderlijke kwaliteit getuigen. Een kunst die de vakmensen van De Vuyst in uw interieur brengen wanneer u kiest voor deze Pure Line.

De Vuyst Fire Pure Line Uniek Verhaal
PERFECTIE IN VUUR.

Vervolledig elke Pure Line met een gas- of houthaard van De Vuyst. Met een gashaard kunt u het perfecte lijnenspel verder zetten in een rij vlammen die het verlengde vormen van uw interieur. Zoveel schoonheid is overigens heel eenvoudig te bedienen met een simpele klik op de afstandsbediening. U stelt de temperatuur of andere parameters in en u geniet direct van alle voordelen van een gashaard.
Een houthaard toont dan weer dat sober niet saai of voorspelbaar hoeft te zijn. De lijnen van het interieur worden verdergezet in het design van de haard. Het knetterende vuur vormt een uitstekende afwisseling en zorgt voor een betoverende gloed waar iedereen urenlang kan van genieten.

De Vuyst regel:

Welke haard u ook kiest, bij De Vuyst bent u zeker van de nieuwste en meest ecologische technologie in haardvuren. Met slechts één doel voor ogen: u laten thuiskomen in een warm nest dat getuigt van een zeldzame klasse en uw woning alle eer aandoet.

Green deal

Meer doen voor het milieu?
Doe mee aan de Green Deal!

De Vuyst Green Deal Folder