Fire

Een haard past in elk interieur. Daar zijn wij van overtuigd. Maar welke haard is voor u de beste keuze? Gebruiksgemak, design, rendement, ecologie… er spelen zoveel factoren een rol bij de aankoop van een haard in uw woning.

Daarom staan onze experten voor u klaar om u te adviseren en samen met u naar de beste oplossing te zoeken die aansluit bij uw noden en verwachtingen. Door onze glasheldere offerte en open communicatie wachten u straks geen verrassingen en kunt u elke dag opnieuw van uw haard genieten.

  • GRATIS INTERIEURADVIES
  • EXPERTISE & KENNIS

Erik

Willem

De Vuyst Haardvuur Team@2x

Evchen

ONZE AANPAK

De Vuyst Onze Aanpak@2x
De Vuyst Analyse Icon Wit

ANALYSE

In deze fase onderzoeken we uw vraag en uw specifieke noden. We luisteren en staan u bij met onze expertise om de ideale haard in kaart te brengen.

De Vuyst Design 3d Icon Wit

DESIGN 3D

De analyse voor uw haard gaan we nu vertalen naar een maatwerkoplossing. Hier is het vooral de bedoeling om samen met u een ontwerp uit te tekenen.

De Vuyst Bespreking Icon Wit

BESPREKING

Communicatie staat bij De Vuyst centraal. Het ontwerp wordt uitgebreid met u besproken en de detailtekening van uw haard wordt in uw interieur voorgesteld.

De Vuyst Uitvoering Icon Wit

UITVOERING

Onze experten voeren de plannen tot op de millimeter nauwkeurig uit zodat u snel kan genieten van uw nieuwe haard(wand)!

ONS AANBOD

ONZE PROJECTEN

Quote Bg

“Sinds we onze nieuwe haard lieten installeren, zitten we vaker gezellig samen met het hele gezin. Bedankt, De Vuyst”.

PETER & NATHALIE CLEMENTS

2 mei 2019

offerte

Interesse in onze haardvuren of interieur oplossingen?
Vraag een gratis offerte en we antwoorden u snel!