De Vuyst Fire Header Slide1 Fire
concepts
Een moderne haard is er voor iedere smaak en past in elk huis. De Vuyst maakt kiezen extra makkelijk door het professionele advies en de persoonlijke aanpak. Met één doel voor ogen: van uw interieur een echt gezellige thuis maken. BEZOEK ONZE SHOWROOM De Vuyst Fire And Interior Sinds 1949 BEKIJK ONS AANBOD

Fire Concepts

De Vuyst Fire Header Slide2 Fire
concepts
Houthaarden zijn er in 2 varianten: met schuifwand of met draaideur. Welke u ook kiest, een nieuwe houthaard stoot 25 keer minder fijnstof uit dan een klassieke open haard. BEZOEK ONZE SHOWROOM De Vuyst Fire And Interior Sinds 1949 BEKIJK ONS AANBOD
De Vuyst Fire Header Slide3 Fire
concepts
Een gashaard maakt gebruik van het aardgasnetwerk en blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Ook de toekomst ziet er mooi uit door het gebruik van biogas. BEZOEK ONZE SHOWROOM De Vuyst Fire And Interior Sinds 1949 BEKIJK ONS AANBOD

Om u te inspireren stelt De Vuyst u 4 thema’s voor die u hier kunt ontdekken.

We werken samen met...
Jide Logo
Kalfire Logo
Faber Logo
Dru Logo
Logo Spartherm
Logo Element4 White
Logo Barbas Belfine
Aanpak
De Vuyst Fire Aanpak Timeline
De Vuyst Fire Aanpak Analyse Icon

ANALYSE

In deze fase onderzoeken we uw vraag en uw specifieke noden. We luisteren en staan u bij met onze expertise om de ideale haard in kaart te brengen.

De Vuyst Fire Aanpak Design 3d Icon

DESIGN 3D

De analyse voor uw haard gaan we nu vertalen naar een maatwerkoplossing. Hier is het vooral de bedoeling om samen met u een ontwerp uit te tekenen.

De Vuyst Fire Aanpak Bespreking Icon

BESPREKING

Communicatie staat bij De Vuyst centraal. Het ontwerp wordt uitgebreid met u besproken en de detailtekening van uw haard wordt in uw interieur voorgesteld.

De Vuyst Fire Aanpak Uitvoering Icon

UITVOERING

Onze experten voeren de plannen tot op de millimeter nauwkeurig uit zodat u snel kan genieten van uw nieuwe haard(wand)!

Houthaard

HOUT EN VUUR VINDEN
ELKAAR…

in een houthaard. Het gevoel van directe warmte en het feeërieke vlammenspel vullen de hele woonkamer in een gloed die zijn gelijke niet kent. Een sfeer die wordt aangevuld met houtaccenten waarin iedereen zich direct welkom voelt en waarin het altijd goed thuiskomen is.

Gashaard

LIEVER DE ONMIDDELLIJKE
STRALINGSWARMTE,...

het gebruiksgemak en de bedieningsmogelijkheden van een gashaard? Ook die valt perfect te integreren in een Woodline-interieur. Door een donkere achterwand en zwarte stenen te combineren met goedgekozen houtaccenten is het cocongevoel alom tegenwoordig.

interior

Van dressings over keuken- en badkamerrenovaties tot complete woonkamers. Telkens staan onze klanten centraal bij de uitvoering. Of wat vindt u van een unieke doorkijkhaard tussen slaap- en badkamer?

Neem een kijkje tussen de verschillende opties en materialen of contacteer ons voor uw nieuwe interieur.

Quote Bg

“Sinds we onze nieuwe haard lieten installeren, zitten we vaker gezellig samen met het hele gezin. Bedankt, De Vuyst”.

PETER & NATHALIE CLEMENTS

2 mei 2019

Green deal

VERANTWOORD HOUT STOKEN
IN VLAANDEREN, NU ÉN IN DE
TOEKOMST.

De Green Deal is een verbintenis van de houthaardensector met de overheid, milieu- en andere organisaties waarbij we samen streven naar een zo ecologisch mogelijke toekomst met respect voor de traditie van verwarmen met hout. Dit doen we door voortdurend te investeren in nieuwe technieken die enerzijds het rendement verhogen en anderzijds de uitstoot van fijnstof voortdurend verminderen door middel van een verbranding op hoge temperaturen. We hanteren hier de strengste criteria voor uitstootmetingen en gebruiken daarom alleen de Duitse DIN-norm.

De Vuyst Green Deal Folder

Onze expertise voortdurend bijwerken, nieuwe technologieën verder ontwikkelen en blijven onderzoeken zijn enkele van de pijlers van de Green Deal, onze klanten proactief informeren om hun houthaard zo te gebruiken dat al deze innovaties ook effectief worden toegepast is voor ons even belangrijk.

Wat de Green Deal exact voor u kan betekenen en heel wat praktische tips over hoe u het beste haalt uit uw houthaard terwijl u het milieu een handje helpt, vindt u in bijgevoegde folder of op https://www.lne.be/green-deal-huishoudelijke-houtverwarming.

Service voor
uw haardvuur?

Neem contact met ons op voor meer info.

Referenties