70 JAAR

De Vuyst staat voor
kwaliteit en garantie

DE VUYST FIRE & INTERIOR
CONCEPTS IS…

zoveel meer dan een installateur van haardvuren of een fabrikant van maatwerkkasten. We bekijken elke opdracht vanuit het standpunt van een totaalconcept. Het moet – kortom – helemaal passen in jouw leven en bij jouw noden.

Daarom investeren we zowel in onze medewerkers als in ons gloednieuwe atelier. Van bij de eerste nieuwbouwplannen voor ons bedrijfspand was de inplanting van onze steenkapperij en de schrijnwerkerij cruciaal. We kiezen er expliciet voor om te kiezen voor de nieuwste technologieën in onze sector en zetten in op zowel het ambacht, de ervaring als de opleidingen van onze collega’s.

De Vuyst Fire And Interior Geschiedenis Technologien
grootvader Jozef

Die expliciete keuze maken we bij De Vuyst al 70 jaar en startte bij grootvader Jozef die zelf de stiel leerde in een steenkapperij. Vader Georges versterkte in 1970 de rangen en breidde de toonzaal uit terwijl ook het machinepark verder werd gemoderniseerd. Sinds 2005 staat met Willem ook de derde generatie klaar om de klanten de beste ervaring in Fire & Interiors te bezorgen.

70 Jaar De Vuyst Icon
De Vuyst Grootvader Jozef

ZOVEEL GESCHIEDENIS ZORGT VOOR GENERATIES VOL ERVARING

Sinds grootvader Jozef in 1949 zijn eigen bedrijf in natuursteen startte, konden we veel projecten realiseren en bij talloze klanten een prachtig en eigentijds haardvuur realiseren. Zoon Georges breidde in 1970 verder de toonzaal uit en investeerde in medewerkers en nieuwe machines. Met Willem komt in 2005 de 3e generatie De Vuyst in het bedrijf en wordt haard en interieur steeds meer een geheel.

Oude Documenten

Al onze realisaties dragen de ‘vakmanschap sinds 1949’-stempel waarmee we een ode brengen aan ons kwalitatieve verleden vanuit de steenkapperij en met de blik op de toekomst.

Ons atelier bezoeken?

Trots op jouw nieuwe De Vuyst-interieur en je bent nieuwsgierig waar al dat moois werd gemaakt?

Je wil vooraleer je beslist zeker zijn van het professionele team dat alles zal realiseren?

Je geeft les aan een technische school of wil techniek in de praktijk tonen aan jouw leerlingen?

Neem dan even contact op en kom ons atelier bezoeken!

De Vuyst Review Atelier Bezoeken

Wat doen we?

Wij ontwerpen samen met jou.

FIRE biedt houthaarden en gashaarden aan, gegoten in mooie designs. Voor de prachtige vormgeving van jouw op maat gemaakte interieur moet je bij INTERIOR zijn.

We streven voortdurend naar een perfecte balans tussen functionaliteit en design.

In ons gloednieuw atelier bereiden we de plaatsing bij jou thuis grondig voor. Reken verder op onze hoge afwerkingsgraad, proactieve onderhoudsservice en eigen hersteldienst.