Urban line

Urban Line

DANKZIJ DE URBAN LINE...

ontdekt u bij De Vuyst het boeiende en bruisende leven van een metropool bij u thuis. Efficiƫnte oplossingen met verrassende knipogen die uw interieur een uniek karakter geven.

Grote of kleinere ruimtes, de Urban Line van De Vuyst past zich aan aan uw interieur! Elke mogelijkheid wordt benut en alles staat in het teken van 100% gebruiksgemak zonder – uiteraard – het esthetische over het hoofd te zien.

Denk aan een sobere stijl met hier en daar een verrassende knipoog, een sterk designelement of een opvallende kleurtoets. Toch vormt alles een homogeen geheel en getuigt het van uw unieke persoonlijkheid. De Vuyst zorgt ervoor dat u jaren kan genieten van een praktisch interieur vol handige en opvallende kenmerken dat zich helemaal aanpast aan het ritme van uw leven.

De Vuyst Fire Interior Urban Line Metropool
KOM THUIS ROND DE WARMTE VAN EEN HAARD.

Gashaard of houthaard, om het even welke keuze u maakt de Urban Line van De Vuyst past er perfect bij. Een houthaard speelt vooral zijn directe warmte en betoverende vlammenspel uit en zorgt er zo mee voor dat je interieur nooit koel en onpersoonlijk aanvoelt. Een knipoog naar het verleden in een helemaal bij-de-tijdse leefomgeving.
De gashaard toont zich uiterst flexibel: steeds klaar met een druk op de knop. De bedieningsmogelijkheden laten toe om heel precies de vlammenhoogte en temperatuur te regelen.

De Vuyst regel:

Moderne houtkachels halen een hoog rendement met minder hout, verbranden beter en zijn zo dus milieuvriendelijker dan ooit. Gashaarden tekenen eveneens voor een laag en aangepast verbruik. Geniet dus gerust met volle teugen van uw coole Urban Line interieur met een haard van De Vuyst!

Green deal

Meer doen voor het milieu?
Doe mee aan de Green Deal!

De Vuyst Green Deal Folder